Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεύτερος… γύρος φιλικών

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Η ΑΕΛ μετά τα δύσκολο ματς με τις ομάδες της Super League μπαίνει στα τεστ με ομάδες της Football League που είναι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας. Η ΑΕΛ μετά τα δύσκολο ματς με τις ομάδες της Super League μπαίνει στα τεστ με ομάδες της Football League που είναι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας μετά τα δύσκολα τεστ με την Βέροια και την Κέρκυρα έχει τώρα μπροστά του δύο φιλικά με ομάδες της Football League για δοκιμές.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μπήκαν απευθείας στα δύσκολα μετά την προετοιμασία στην Σαμαρίνα και έδειξαν θετικά στοιχεία, κυρίως με την Βέροια. Τώρα, μετά από δύο φιλικά με ομάδες της Super League σε τέσσερις μέρες, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους ίδιους.

Το Σάββατο 18 Αυγούστου η ομάδα ταξιδεύει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει την Δόξα και την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην Κατερίνη για το φιλικό με τον Πιερικό (Σάββατο 25 Αυγούστου). Ο Μιχάλης Ζιώγας θέλει να έχει και τους δύο ποδοσφαιριστές που «λείπουν» από το ρόστερ. Ο επιθετικός και ένας αμυντικός είναι τα δύο κενά που υπάρχουν στην ομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση, τόσο στο εξωτερικό (Τσεχία), όσο και στο εσωτερικό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep