Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μιλάει… και ο Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς είναι ένας από τους προπονητές που μιλά η διοίκηση του Θρασύβουλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Στέλιος Μανωλάς είναι ένας από τους προπονητές που μιλά η διοίκηση του Θρασύβουλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο Θρασύβουλο βρίσκονται στην τελική ευθεία για την αναζήτηση προπονητή και ένα από τα ονόματα που υπάρχουν επαφές είναι και ο Στέλιος Μανωλάς.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η οργάνωση του Θρασύβουλου για τη νέα σεζόν και το θέμα του προπονητή είναι αυτό που θα κλείσει πρώτο, ώστε μετά να προχωρήσουν στον καταρτισμό του ρόστερ. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν κάνει επαφές για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι και ο Στέλιος Μανωλάς που πέρσι ήταν πολύ κοντά στην ομάδα λόγω της παρουσίας του γιου του στον Θρασύβουλο.

Ο Κώστας Μανωλάς έλυσε το συμβόλαιο του και πήγε στον Λεβαδειακό, αλλά μοιάζει πιθανό ο Στέλιος Μανωλάς να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και μάλιστα από τη θέση του προπονητή. Οι άλλες δύο λύσεις που υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία είναι από την ελληνική αγορά και με εμπειρία στην κατηγορία. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τελειώσει το θέμα του προπονητή ώστε να μην χάσουν άλλο χρόνο στον Θρασύβουλο για την προετοιμασία, αλλά και την στελέχωση του ρόστερ.

Δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση για το θέμα του φακέλου της UEFA που εμπλέκει την ομάδα του Θρασύβουλου στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής. Οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να τοποθετηθούν όταν θα είναι ενημερωμένοι και πάρουν στα χέρια τους το φάκελο. Ανεπίσημα δήλωναν άγνοια και απορία για το πώς ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με φυσιολογικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει στοιχεία που να το κατατάσσουν στην κατηγορία του ύποπτου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep