Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλλαγή σκυτάλης στον Θρασύβουλο

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης στην τελευταία έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League. Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης στην τελευταία έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League.

Ο πρόεδρος της ομάδας Σωτήρης Μασούρης δεν αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα της Φυλής και ήδη η διάδοχη κατάσταση «οργανώνει» την επόμενη μέρα.

Τους τελευταίους μήνες ο πρόεδρος του Θραασύβουλου Σωτήρης Μασούρης προσπαθούσε να κλείσει τις τρύπες των προηγούμενων χρόνων και να οργανώσει σε υγιή βάση τη νέα ομάδα για την σεζόν που έρχεται. Σε αυτή την προσπάθεια υπήρξαν πολλά αδιέξοδα, από διάφορες κατευθύνσεις που δεν επέτρεψαν να προχωρήσει το αρχικό σχέδιο.

Παράλληλα δεν υπήρχε σκέψη για να μπει η ομάδα πάλι στο πρωτάθλημα με την αβεβαιότητα που ξεκίνησε την προηγούμενη σεζόν. Πλέον μοιάζει να είναι οριστική η απόφαση για την αλλαγή κατάστασης στην ομάδα του Θρασύβουλου και την αναζήτηση νέου προσώπου που θα «τρέξει» την ομάδα που ελέγχεται από την Δήμο Φυλής. Η καθυστέρηση που υπάρχει δεν αποτελεί ανατρεπτικό παράγοντα και φαίνεται πως η συμμετοχή στην Football League έχει κατοχυρωθεί.

Ηδη έχουν γίνει τα πρώτα σχέδια επί χάρτου από όσους έχουν θέσει υποψηφιότητα για την επόμενη ημέρα. Στη θέση του προπονητή πιθανότατα θα είναι ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες είχε αρκετές επαφές σε υψηλό επίπεδο και ίσως από τις επόμενες ημέρες κληθεί να οργανώσει την ομάδα της ερχόμενης σεζόν. Απομένουν άλλωστε μόλις έξι εβδομάδες για την σέντρα του πρωταθλήματος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep