Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλείνει ο προπονητής

Στον Θρασύβουλο είναι έτοιμοι να αρχίσουν τον σχεδιασμό της ομάδας που ξεκινά με την ανακοίνωση του προπονητή. Στον Θρασύβουλο είναι έτοιμοι να αρχίσουν τον σχεδιασμό της ομάδας που ξεκινά με την ανακοίνωση του προπονητή.

Στον Θρασύβουλο μπήκαν στην τελική ευθεία του προγραμματισμού με το θέμα του προπονητή που αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.

Ο προγραμματισμός για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League φαίνεται πως έχει κλειδώσει για τον Θρασύβουλο και τις επόμενες αναμένεται να αρχίσουν και οι ανακοινώσεις των προσώπων που θα τρέξουν την ομάδα.

Στο θέμα του προπονητή οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο και η επιλογή έχει γίνει. Απομένουν τα τελικά ραντεβού και η υπογραφή των συμβολαίων ώστε να συνεχίσουν με τους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα δεν βρίσκεται στο μηδέν, αφού οι επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να είναι διερευνητικές για τους ποδοσφαιριστές, αλλά αρκετοί από αυτούς είναι κοντά σε συμφωνία και έτοιμοι να αρχίσουν άμεσα προπονήσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep