Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ερχεται προπονητής

Μια ομάδα από την αρχή θα κληθεί να δημιουθργήσει ο νέος προπονητής του Θρασύβουλου που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μια ομάδα από την αρχή θα κληθεί να δημιουθργήσει ο νέος προπονητής του Θρασύβουλου που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο Θρασύβουλο έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις για το θέμα της οργάνωσης της ομάδας και αναμένεται να κλείσει ο προπονητής.

Οι μέρες κυλούν και οι άνθρωποι στη διοίκηση του Θρασύβουλου έχουν αρχίσει να τρέχουν το «πρόγραμμα» για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Το ξεκίνημα αναμένεται να είναι μέσα στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας που έρχεται με την οριστικοποίηση του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η φιλοσοφία της φετινής σεζόν θα μοιάζει με την περσινή, όπου υπήρχαν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές και κάποιοι έμπειροι που κρατούσαν τον κορμό της ομάδας και έδιναν την ώθηση που χρειαζόταν.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο περσινό ρόστερ αποτελούν παρελθόν και η ομάδα θα χρειαστεί χτίσιμο από την αρχή. Αυτό δημιουργεί κινδύνους, αλλά παράλληλα δίνει και την ευκαιρία στον νέο προπονητή να κάνει τις επιλογές του και να δουλέψει με τον τρόπο που θέλει και θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ισορροπία στον προϋπολογισμό της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep