Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στη Λιβαδειά ο Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς ταξίδεψε στα περισσότερα ματς του Θρασύβουλου μαζί με την ομάδα και τον γιο του Κώστα που ήταν στην αποστολή. Ο Στέλιος Μανωλάς ταξίδεψε στα περισσότερα ματς του Θρασύβουλου μαζί με την ομάδα και τον γιο του Κώστα που ήταν στην αποστολή.

Ο Θρασύβουλος πριν από δύο εβδομάδες έλυσε τη συνεργασία του με τον Κώστα Μανωλά και ο 19χρονος αμυντικός υπέγραψε στον Λεβαδειακό.

Πριν από δύο εβδομάδες ο Κώστας Μανωλάς ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Θρασύβουλο τον Ιανουάριο του 2012 και είχε διάρκεια ενάμισι χρόνου. Η απαίτηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή και του πατέρα του Στέλιου Μανωλά, έγινε σεβαστή από τους ανθρώπους του Θρασύβουλου που δεν ήθελαν να κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας έναν ποδοσφαιριστή που δεν επιθυμούσε να παραμείνει.

Αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν στον Θρασύβουλο, αφού ο «μικρός» δεν είχε πάρα έξι μήνες στην ομάδα και μέσα σε αυτό το διάστημα «κέρδισε» απλά τρεις συμμετοχές σε παιχνίδια ως αλλαγή χωρίς να «διεκδικήσει» κάτι παραπάνω. Τώρα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό, όπου δοκιμάστηκε σε κάποιες προπονήσεις και τελικά η απόφαση του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης ήταν να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Βοιωτίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep