Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρούση σε Θεολόγου

Ο Παντελής Θεολόγου είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν κρούση οι άνθρωποι του Θρασύβουλου ώστε να αρχίσουν να φτιάχνουν το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Ο Παντελής Θεολόγου είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν κρούση οι άνθρωποι του Θρασύβουλου ώστε να αρχίσουν να φτιάχνουν το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ο Θρασύβουλος αρχίζει να κάνει επαφές για την στελέχωση του ρόστερ του και ένας από αυτούς είναι ο Παντελής Θεολόγου που αγωνιζόταν πέρσι στον Εθνικό Αστέρα.

Ο 21χρονος αμυντικός είναι ένας από αυτούς που έχουν κάνει κρούση οι άνθρωποι της ομάδας της Φυλής και αυτό δείχνει πως ήδη έχει αρχίσει η οργάνωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Ο Παντελής Θεολόγου αγωνίστηκε πέρσι σε οκτώ ματς με τον Εθνικό Αστέρα ως κεντρικός αμυντικός, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ως αμυντικό χαφ.

Στον Θρασύβουλο έχουν κάνει τις πρώτες τους κινήσεις, οι οποίες είναι διερευνητικού χαρακτήρα και η συνέχεια αναμένεται να είναι σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει και χρειάζεται να οργανωθεί άμεσα η ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep