Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βγαίνει... διοίκηση

Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα καθορίσουν όλες τις εξελίξεις στον Φωκικό και κυρίως ποια μέλη θα κληθούν για να βοηθήσουν στο έργο της νέας διοίκησης. Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα καθορίσουν όλες τις εξελίξεις στον Φωκικό και κυρίως ποια μέλη θα κληθούν για να βοηθήσουν στο έργο της νέας διοίκησης.

Στον Φωκικό βρίσκονται στις τελικές διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους που θα μπουν στην ομάδα ώστε να ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ανθρώπους της περιοχής και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ώστε να τελειώσουν τα διοικητικά θέματα της ομάδας. Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου είναι αρεκτά απαιτητικές για την ομάδα της Αμφισσας, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε οργανωτικά θέματα του αγωνιστικού.

Οι επαφές που υπάρχουν κυρίως αφορούν ανθρώπους που μπορούν να μπουν στην διοίκηση και να βοηθήσουν την προσπάθεια που πέρσι βασίστηκε σε λίγα μέλη. Πλέον στον Φωκικό επιθυμούν να οργανωθούν πολύ καλύτερα και να παρουσιάσουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα.

Αποφάσεις έχουν παρθεί και για τα τεχνικά θέματα, αλλά η "επικύρωση" τους θα κριθεί από τα οικονομικά δεδομέα που θα προχωρήσει η ομάδα και θα καθοριστούν στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep