Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σύμβουλοι νέας εποχής

Η είσοδος του Πανουργιά Παπαϊωάννου στη διοίκηση του Φωκικού αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει γύρω από την ομάδα και άλλα στελέχη. Η είσοδος του Πανουργιά Παπαϊωάννου στη διοίκηση του Φωκικού αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει γύρω από την ομάδα και άλλα στελέχη.

Στον Φωκικό ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επικυρώνει την είσοδο του στην ΠΑΕ και αναζητούν μαζί με τον Σίμο Παπαδημητρίου και άλλους επιφανείς ανθρώπους για τη στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου.

Η είσοδος του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον Φωκικό φαίνεται πως αλλάζει ριζικά τα δεδομένα της ομάδας της Αμφισσας και αυτό είναι ορατό από τις λεπτομέρειες. Οι τελικές συζητήσεις με τον Σίμο Παπαδημητρίου έχουν γίνει και πλέον αναζητούν ανθρώπους που να μπορούν να προσφέρουν από την πλευρά τους σε κάθε πόστο στον σύλλογο και να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο ώστε αυτό να είναι πιο δυνατό.

Η στελέχωση του διολικητικού συμβουλίου και η επιβεβαίωση των ατόμων που θα συμμετέχουν στην προσπάθεια της νέας σεζόν είναι το δεδομένο που περιμένουν για να ορίσουν την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Οι διοικητικές εξελίξεις αναμένεται να τελειώσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και να αρχίσει η νέα διοίκηση να "τρέχει" για την οργάνωση της ομάδας.

Η ομάδα άλλωστε διάθετει υλικό σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι προσθήκες που θα γίνουν θα αφορούν την ποιότητα της ομάδας ώστε να ανεβάσουν και το επίπεδο των μικρών.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep