Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έρχονται ανακοινώσεις

Μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί το νέοι διοικητικό σχήμα του Φωκικού. Μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί το νέοι διοικητικό σχήμα του Φωκικού.

Στον Φωκικό οι διαβουλεύσεις μπαίνουν στην τελική ευθεία και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Οι κινήσεις των ανθρώπων της διοίκησης του Φωκικού μπήκαν στην τελική ευθεία και μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τα νέα μέλη της διοίκησης και τον τρόπο που θα «εμπλακεί» σε αυτή ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών κάνουν τον πρόεδρο του Φωκικού Σίμο Παπαδημητρίου να αισιοδοξεί για το καλύτερο δυνατό σχήμα που θα κάνει την ομάδα της Αμφισσας πιο ισχυρή.

Μετά την γνωστοποίηση του νέου διοικητικού σχήματος θα οριστεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας που πιθανότατα θα είναι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Σε αυτή θα επικυρωθεί τόσο η νέα διοίκηση, όσο και ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα τη νέα σεζόν.

Οι κινήσεις για το θέμα του προπονητή, αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ θα ακολουθήσουν και βέβαια υπάρχει χρόνος για να υλοποιηθούν όσο έχουν επεξεργαστεί οι άνθρωποι της ομάδας για την επόμενη ημέρα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep