«Εμείς την ευθύνη»

Μήνυμα στήριξης στον Βασίλη Μπούρμπο από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Την ευθύνη για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ανέλαβαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης Καρδίτσας με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη (18/04). Εκτός αυτού, όμως τόνισαν ότι είναι κατακριτέες από όλους πράξεις που σκοπό έχουν να βλάψουν και να μειώσουν το ήθος, τόσο των ίδιων, όσο και του προέδρου, Βασίλη Μπούρμπου.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους στον Μπούρμπο, κάλεσαν τους φορείς και τους οπαδούς να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια και έστειλαν μήνυμα ότι: «πρόεδρος, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμος πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα μας». Αναλυτικά:

«Λίγο μετά την προπόνηση της Τρίτης (18/2) οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συνέταξαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Με αφορμή τα τελευταία μη επιθυμητά αποτελέσματα και σεβόμενοι το ειδικό βάρος της φανέλας της ομάδας την οποία υπηρετούμε, καθώς και τον κόσμο της, θα θέλαμε να πάρουμε θέση για όσα συνέβησαν:

1. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αναλαμβάνει την ευθύνη των αποτελεσμάτων και της εικόνας που παρουσιάσαμε στα τελευταία παιχνίδια.

2. Είναι κατακριτέα από όλους μας κάθε πράξη που σκοπό έχει να βλάψει και να μειώσει το ήθος όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας του προπονητή μας και του προέδρου μας. Όλοι πασχίζουμε για το καλό της δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

3. Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου μας κ. Βασίλη Μπούρμπου, θα θέλαμε να δηλώσουμε δημόσια την στήριξή μας προς το πρόσωπό του γνωρίζοντας την ηθική του και τον αγώνα που κάνει τόσα χρόνια. Καλούμε τους λοιπούς φορείς της πόλης και τον κόσμο να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται απ' όλους όσοι απαρτίζουν την ΠΑΕ Αναγέννηση.

ΥΓ: Πρόεδρος, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμος πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα μας».

Last modified onΤρίτη, 18 Απρίλιος 2017 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep