«Συμπαράσταση... πάντα»

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη στην Αναγέννηση Καρδίτσας εξέφρασε τη στήριξή του στον Βασίλη Μπούρμπο.

Τη στήριξή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Μπούρμπο εξέφρασε το ΔΣ του Ερασιτέχνη Αναγέννηση Καρδίτσας και τόνισε ότι «λάθη δεν κάνει μόνον αυτός που δεν προσπαθεί». Συγκεκριμένα, ανέφερε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις:

«Υπάρχει ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται από τους φιλάθλους όλων σχεδόν των αθλητικών συλλόγων το οποίο στην περίπτωσή μας είναι: ΑΣΑ στα εύκολα Αναγεννησάρα στα δύσκολα… Αυτό μας παραπέμπει σε μια ερμηνεία: Συμπαράσταση στο σύλλογο ΠΑΝΤΑ.

Εμείς ως ΔΣ του Ερασιτέχνη Αθλητικού Συλλόγου Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 γνωρίζουμε από δύσκολα. Για το λόγο αυτό λοιπόν δηλώνουμε παρόντες και Αναγεννησάρα στα δύσκολα! Η προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ (μην ξεχνάμε ότι το Πρωτάθλημα είναι μακριά από τη λήξη του 8 αγωνιστικές) προς το παρόν είναι εντός των πλάνων, δηλαδή παραμονή της ομάδας στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα, για 5η συνεχή χρονιά! Ρεκόρ όλων των εποχών για το Σύλλογο! Η προσπάθεια του Προέδρου της ΠΑΕ ενδεχομένως να περιλαμβάνει λάθη. Λάθος όμως ΔΕΝ κάνει ΜΟΝΟΝ αυτός που ΔΕΝ προσπαθεί. Ο κ. Μπούρμπος όμως προσπαθεί.

Είμαστε σίγουροι ότι στο μυαλό του δεν είναι το κακό του Συλλόγου, αλλά η βέλτιστη τελική εικόνα που μπορεί να υπάρξει, μέσα από τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε στις μέρες μας. Αυτό το γεγονός δεν αναιρεί το δικαίωμα κριτικής με την αγνότητα και την αγάπη προς το σύλλογο, αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπει και την ανάπτυξη υπερβολικά κακόβουλων και υβριστικών συμπεριφορών προς πρόσωπα και καταστάσεις. Άλλωστε ο Πρόεδρος δεν παίζει μπάλα μόνος του. Υπάρχουν αν δεν κάνουμε λάθος 22 έως 25 άνθρωποι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ…».

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 00:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep