Ψάχνει νίκη ψυχολογίας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό εκτός έδρας της σερί

Τέλος στο αρνητικό σερί των 11 εκτός έδρας αγώνων χωρίς νίκη, θέλει να βάλει η Αναγέννηση Καρδίτσας, στο παιχνίδι της Δευτέρας (24/04) απέναντι στα Χανιά, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου αγνοεί την χαρά της νίκης από… πέρσι (!) και συγκεκριμένα από το 0-3 επί του Αιγινιακού, στις 10/12/16. Από τότε και μέχρι σήμερα, η ΑΣΑ μετρά τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, τις πέντε από αυτές συνεχόμενες, στα ισάριθμα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αυτός ο απολογισμός είναι λογικό να κρατά την ομάδα στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, όντας 13η με 28 πόντους, τέσσερις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Έτσι, άπαντες στο στρατόπεδο τη ομάδας, βλέπουν το παιχνίδι των Χανίων ως έναν πρόωρο… τελικό. Και αυτό γιατί η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται στην 9η θέση με 30 πόντους και με ενδεχόμενο «διπλό» θα καταφέρουν να την προσπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα, με στόχο, φυσικά, την όσο το δυνατόν εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Στα θετικά για την ομάδα της Καρδίτσας το γεγονός πως και τα Χανιά δεν διανύουν και τις καλύτερες ημέρες τους, καθώς τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, μετρούν επτά ήττες και μόλις δύο νίκες, με την μία εξ αυτών, μάλιστα, να είναι το άνευ αγώνος 3-0 επί του Πανθρακικού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 18 Απρίλιος 2017 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep