«Στον υπέροχο κόσμο μας»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αφιέρωσε τη νίκη της Λαμίας επί του ΑΟΤ στον κόσμο της ομάδας.

Σε πελάγη ευτυχίας ο ιδιοκτήτης της Λαμίας μετά την επικράητηση (1-0) επί του ΑΟ Τρίκαλα. Μετά το παιχνίδι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και δήλωσε:

«Η ομάδα μας πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη. Τη χαρίζω σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Θέλω να είναι μαζί μας και την Τετάρτη, σε ένα παιχνίδι γιορτή (σ.σ. με την ΑΕΚ). Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Η ομάδα μας θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Ο κόσμος να είναι δίπλα μας, όπως σήμερα, να είναι και στις μέρες μας που θα είναι δύσκολα τα αποτελέσματα. Τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα και πιστεύω θα πρωταγωνιστήσουν εφέτος. Εύχομαι από την καρδιά μου να βρεθεί η Λαμία εκεί που της αξίζει στο τέλος».

-Για το αν προτίθεται να βάλει το χέρι στην τσέπη ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου:
«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή. Είμαστε από τις πιο άτυχες ομάδες. Δύο βασικοί παίκτες, ο Τζόκιτς και ο Πίντο, έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Έχουμε ελλείψεις στο ρόστερ. Το να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι θεωρητικό. Θα πάρουμε παίκτες που θα βοηθήσουν. Το να πάρεις μεγάλα ονόματα δεν λύνεις το θέμα του ρόστερ. Θα κοιτάξουμε να μην διαταράξουμε το ρόστερ. Έχουμε ομάδα αγαπημένη, μεταξύ τους τα παιδιά συνεργάζονται άψογα, θα κάνουμε τις απαιτούμενες προσθήκες που χρειάζεται ο προπονητής, που έχει την απόλυτη στήριξή μου».

Media

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep