«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

  • Written by Βρ. Ράπτης, Δημ. Σαμόλης
  • Published in ΛΑΜΙΑ
  • 0 comments

Ο Ανέστης Αναστασιάδης μίλησε στο FL News για τη νίκη της Λαμίας σε βάρος του ΑΟΤ και το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Νίκη ψυχολογίας ήταν σύμφωνα με τον Ανέστη Αναστασιάδη αυτή της Λαμίας απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο κεντρικός αμυντικός των «κυανόλευκων», ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ, μίλησε στο FL News και για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη (14/12), σημειώνοντας ότι η ομάδα της Φθιώτιδας θα παλέψει για την ιστορική πρόκριση. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη, παρόλο που δεν ήμασταν καλοί. Επικρατήσαμε μιας ομάδας που είναι διεκδικήτρια της ανόδου. Ήταν νίκη ψυχολογίας. Σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο κόσμος εύχομαι να το χαρεί. Θα παλέψουμε για μια ιστορική πρόκριση για τους οπαδούς μας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Μακάρι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα δύο επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με Χανιά και Καλλιθέα. Να τα κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την εξαιρετική μας πορεία».

Στα αγωνιστικά, πλην των τραυματιών Τζόκιτς, Πίντο, ο προπονητής, Μπάμπης Τεννές θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος αποβλήθηκε.

Last modified onΔευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep