«Ανώτερη η Λαμία»

Την ανωτερότητα της Λαμίας στο δεύτερο μέρος εξήρε ο Μπάμπης Τεννές.

Ο προπονητής της Λαμίας τόνισε ότι η ανωτερότητα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο έφερε δίκαια τη νίκη (1-0) κόντρα στα Τρίκαλα. Ο Μπάμπης Τεννές τόνισε: 

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μάλιστα αυτό το κάναμε όταν οι ισορροπίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο είχαν αλλάξει και πιστεύω ότι οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Τα παιδιά έδωσαν τη ψυχή τους. Σήμερα δεν είχαν ίσως την απόδοση άλλων παιχνιδιών αλλά σίγουρα το άγχος και η ικανότητα του αντιπάλου ήταν κάποια στοιχεία που εμπόδισαν να φτάσουμε εκεί που ξέρουμε και μπορούμε. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος, μας στήριξε και νομίζω η ομάδα αυτό τον κόσμο τον κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Ο λόγος είναι επειδή είναι στη πρώτη θέση η ομάδα και παίζει ένα ποδόσφαιρο που αρέσει.

Για το αποτέλεσμα θα πω ότι στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα από μας αλλά σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ακόμα και μετά την αποβολή μας είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δικαιούμασταν τη νίκη. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξέρουμε ότι η πρώτη θέση έχει απαιτήσεις αλλά νομίζω πως τα παιδιά είναι πολύ συγκεντρωμένοι και θα καταφέρουμε να διατηρηθούμε εκεί. Νομίζω είναι πολύ νωρίς να συζητάμε το τι θα γίνει αρχές Ιουνίου αλλά αυτή την ομάδα τη πιστεύω πολύ.

Έχουμε κάποιες ελλείψεις θα κοιτάξουμε να τις διορθώσουμε τον Γενάρη, να ενισχυθούμε. Το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ τη Τετάρτη θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου γιατί έχει πάρα πολλά χρόνια να περάσει μια μεγάλη ελληνική ομάδα σε ένα επίσημο παιχνίδι. Τυχαίνει παράλληλα αυτό το παιχνίδι να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο. Είναι επιπλέον κίνητρο για μας να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες σ' αυτό το παιχνίδι».

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης σημείωσε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Επίσης είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε στη κορυφή και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατηθούμε εκεί. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας έδωσε τεράστια ώθηση και χαιρόμαστε που είναι στο πλευρό μας ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στη λεπτομέρεια. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό κάθε μέρα στις προπονήσεις.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι ξανά στο πλευρό μας. Είμαι σίγουρος για την επιλογή που έκανα να επιστρέψω στη Λαμία. Το βλέπω καθημερινά και πόσο κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο. Θεωρώ ότι έκανα τη καλύτερη επιλογή. Είναι συλλογική προσπάθεια αυτή η νίκη και πρέπει να την αφιερώσουμε σε όλους».

Last modified onΔευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep