«Φιλική» ισοπαλία η Λαμία

Στο 1-1 έμεινε η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου με τον Ευρυτανικό στο φιλικό της Τετάρτης (16/9)

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έχει «δει» αρκετά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχε ο Σούλης Παπαδόπουλος στο φιλικό της Λαμίας με τον Ευρυτανικό την Τετάρτη (16/9). Το ματς διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης και έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Παπαευθυμίου να σκοράρει για την Λαμία στο 15' με κεφαλιά, ενώ ο Ευρυτανικός είχε προηγηθεί με πλασέ του Ντεμίρη στο 10'. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο φιλικό του Βόλου με τον Ολυμπιακό έμειναν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και προπονήθηκαν κανονικά.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίνης, Τσαμούρης, Αλεξίου, Σιλιγαρδάκης, Τόσκας, Νατσιόπουλος, Καλλέργης, Μπουμπούλης, Τσιλούλης, Παπαευθυμίου, Τσόπελας. Έπαιξαν και οι: Θανανηλάκης, Καλαϊτζίδης, Μπαρμπάτσης (από Κ19)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ (Γιάννης Αποστόλου): Τσαντήλας, Στοφόρος, Μούτσελος, Ζαροδήμος, Αναστασίου, Ντάλλας, Σταυρόπουλος, Μπέσσας, Ντεμίρης, Επίσκοπος, Ματίκας. Έπαιξαν και οι: Γιοβάς, Παπαδήμος, Τσακατίκας, Φούντας, Μπούρας, Μαγκλάρας

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep