Δύο τεστ για Λαμία

Τους Ευρυτανικό και Οπούντιο Μαρτίνου θα αντιμετωπίσει η Λαμία σε φιλικά παιχνίδια.

Τριήμερο φιλικών αγώνων θα διανύσει η Λαμία. Όπως ανακοινώθηκε, την Τετάρτη (16/09, 17:30) προγραμματίστηκε τεστ με τον Ευρυτανικό στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης και την Παρασκευή (18/09, 18:00) με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο ΔΑΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την επικείμενη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα δώσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα αύριο Τετάρτη 16/9 στις 17:30 με αντίπαλο τον Ευρυτανικό στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης. Ευκαιρία για τον Σούλη Παπαδόπουλο να δώσει λεπτά συμμετοχής και σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στα φιλικά που έχουν ήδη γίνει.

Την Παρασκευή 18/9 στις 18:00 στο ΔΑΚ ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Οπούντιο Μαρτίνου, την ομάδα της Φθιώτιδας που αγωνίζεται και φέτος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ακυρώνεται το προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη 16/9 φιλικό παιχνίδι της ομάδας Νέων του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ με αντίπαλο τον Μεξιατικό λόγω κολλήματος της τοπικής ομάδας. Επόμενο φιλικό για την Κ19 του Συλλόγου το Σάββατο την Ιτέα στις 17:00».

Last modified onΤρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep