«Υπάρχουν φαβορί, αλλά…»

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίζεται για την Λαμία ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων

Χρίζοντας φαβορί του ομίλου τον Ατρόμητο και την Βέροια, λόγω κατηγορίας, ο Σούλης Παπαδόπουλος έδειξε πως στηρίζει πολλά στην δυναμική της Λαμίας στα εντός έδρας ματς. Μιλώντας στο flnews.gr ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου επεσήμανε πως είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, ενώ υπενθύμισε πως τη σεζόν 2014-15 με τον ΑΟ Χανιά είχε κάνει αξιόλογη πορεία στον θεσμό, αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί πως μπορεί να πετύχει κάτι ανάλογο και τη νέα χρονιά.

«Το Κύπελλο θα το σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα του. Τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο πρωτάθλημα» ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού. «Καλό είναι πως θα παίξουμε στην έδρα μας με τις ομάδες της Super League (Ατρόμητος, Βέροια) όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και από την άποψη των εσόδων», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις πιθανότητες της Λαμίας να προχωρήσει στους «16» υπογράμμισε: «Φυσικά λόγω κατηγορίας τα φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ατρόμητος και η Βέροια αλλά μην ξεχνάμε πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Εμείς θα κυνηγήσουμε την πρόκριση και με ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς με την Καλλιθέα σε συνδυασμό με μια νίκη στην έδρα μας στη συνέχεια, θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Άλλωστε εγώ τα κατάφερα στο Κύπελλο κι άλλες φορές όπως πέρσι με τα Χανιά που φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep