Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λύση συνεργασίας με Χατζηλιάδη

Ο Ανέστης Χατζηλιάδης δεν συνεχίζει στον Αγροτικό Αστέρα Ο Ανέστης Χατζηλιάδης δεν συνεχίζει στον Αγροτικό Αστέρα

Αποχώρησε από τον Αγροτικό Αστέρα ο Ανέστης Χατζηλιάδης.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα προχώρησε στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ανέστη Χατζηλιάδη. Ο 23χρονος αμυντικός κατέγραψε οκτώ συμμετοχές στο Πρωτάθλημα.

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Ανέστη Χατζηλιάδη. Ευχόμαστε στον 23χρονο αμυντικό κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση των Μακεδόνων.

Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε: «Πέρασα μόλις 1,5 χρόνο στην ομάδα, αλλά σίγουρα δέθηκα μαζί της. Έζησα πανέμορφες στιγμές που είναι αδύνατο να ξεχάσω. Έκανα φίλους και πήρα μαθήματα που με βελτίωσαν σαν ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα. Θέλω επίσης να εκφράσω την εκτίμησή μου για τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και με αγκάλιασε στις επιτυχίες που ζήσαμε μαζί. Θέλω να του ζητήσω να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την ομάδα, στην οποία ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον επιστρέψω».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 10:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep