Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λίγοι οι 12 πόντοι»

Η συγκομιδή του Αγροτικού Αστέρα δεν ικανοποιεί τον Περικλή Αμανατίδη.

Κυρίαρχος του αγώνα με τον Απόλλωνα 1926 ήταν ο Αγροτικός Αστέρας όπως δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη συγκομιδή του πρώτου γύρου που δεν τον αφήνει ικανοποιημένο.

Όπως τόνισε:

«Επικρατήσαμε με την παρουσία μας στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και εκμεταλλευτήκαμε την ικανότητά μας στις στημένες φάσεις. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και πήραμε την ψυχολογία, αλλά στην επόμενη φάση ο Τσεμπερίδης παρασυρόμενος από τη μη τήρηση του φερ-πλέι του αντιπάλου έκανε την κίνηση που του κόστισε την αποβολή.

Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε όπως έπρεπε το δεύτερο ημίχρονο με μείον παίκτη χωρίς να αλλάξουμε τη φιλοσοφία που είχαμε. Μετά το γκολ απογοητευτήκαμε, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο πιστέψαμε περισσότερο στους εαυτούς μας και μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαστε ικανιοποιημένοι για την προσπάθεια, αλλά οι 12 βαθμοί στον πρώτο γύρο είναι λίγοι. Πρέπει να πιστέψουν περισσότερο οι παίκτες στις δυνατότητές τους και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 23:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep