Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλύτερες βάσεις ο Αγροτικός»

Ο Νέστωρας Στεφανίδης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Αγροτικό Αστέρα.

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, τη μάχη του πρωταθλήματος και το φαβορί του 2ου ομίλου μίλησε ο Νέστωρας Στεφανίδης. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός φιλοξενήθηκε στον Alpha Θεσσσαλονίκης 96,5 και στον Σταύρο Γεωργακόπουλο και στάθηκε στις νέες βάσεις που έχουν μπει στους «σταχυοφόρους».

«Περίμενα ένα καλύτερο ντεπούτο και ήθελα την νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε και συνέχισε: «Μετά από 4 χρόνια απουσίας μου από τον Εύοσμο, έχω παρατηρήσει πως στην ομάδα πλέον υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα καθώς έχουν μπει καλύτερες βάσεις. Υπάρχει μια οικονομική ηρεμία στις δύσκολες μέρες που διανύουμε».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ευελπιστούμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα η οποία να έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κυνηγήσουμε την παραμονή σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα».

Για τη μάχη της κορυφής:

«Ο Ηρακλής πιστεύω είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό μας τη Λαμία, είναι μια ομάδα δουλεμένη, με βλέψεις για καλό υλικό. Η ομάδα μου θα σεβαστεί, αλλά δεν θα φοβηθεί κανέναν αντίπαλο».

Για τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο θέλω να πω στον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε να τον βλέπουμε στο γήπεδο και να γίνει ο 12ός μας παίκτης. Υπάρχει πυρήνας φιλάθλων που ζει για την ομάδα, στηρίζουν την προσπάθεια του προέδρου κυρίου Θεοδωρίδη και της διοίκησης, και αυτό που θέλουμε είναι να έρχονται στο γήπεδο».

Για τον Περικλή Αμανατίδη:

«Ο Αμανατίδης είναι έμπειρος προπονητής, έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και μόνο θετικά λόγια έχω να πω. Η ομάδα είναι πιο υγιής από τις άλλες χρονιές και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας».

Για την κούρσα της Σούπερ Λίγκας:

«Το πρωτάθλημα στη Super League μπορεί να το κερδίσει ο ΠΑΟΚ, αλλά χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τέλος».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep