Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας ζήτησαν συγνώμη...»

Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε για όσα συνέβησαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε για όσα συνέβησαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό

Αδικαιολόγητη θεωρεί τη συμπεριφορά των παικτών του Πιερικού στο φιλικό με τον Ηρακλή, ο Γιώργος Βαλεριάνος.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος εξέφρασε την απορία του για την ένταση στο παιχνίδι με τον Πιερικό, την οποία απέδωσε στους παίκτες της ομάδας της Κατερίνης, ενώ τόνισε ότι κάποιοι από τους «μελανόλευκους» ζήτησαν συγνώμη μετά την ολοκλήρωση της συναντησης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο άσος του Ηρακλή εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο Βαλεριάνος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την ένταση στο ματς: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν όλα αυτά. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε ένα ήρεμο παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες θα έδιναν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Υπήρχε ένταση από την αρχή του αγώνα από τα παιδιά του Πιερικού. Εύχομαι τα δυο παιδιά να μην έχουν κάτι πολύ σοβαρό. Ο Μπαρτολίνι είχε αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμό για τα καλά και τώρα μένει πάλι έξω. Το παιδί είναι έμπειρο, έχει παραστάσεις και θα βοηθούσε πολύ την ομάδα. Είναι κάτι που θα συναντήσουμε στο πρωτάθλημα σε όλη τη χρονιά, αλλά δεν χρειαζόταν να γίνει σε φιλικό παιχνίδι».

Για το τι έλεγαν οι παίκτες του Πιερικού μετά το ματς: «Μιλήσαμε μετά το τέλος του ματς και τους ζητήσαμε το λόγο. Κάποιοι ζήτησαν συγγνώμη, αλλά τι να το κάνεις; Τα δύο παιδιά θα κάνουν μαγνητική και ο ένας είναι 16 χρονών».

Για την εικόνα του Ηρακλή: «Βγάλαμε φάσεις στο ματς, ωστόσο, κάπου τα χαλάμε στην τελική προσπάθεια. Είναι λογικό να έχουν όλοι απαιτήσεις από τον Ηρακλή και πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά θα φτιάξουν τα πράγματα και μέσα από τη διάρκεια θα φανούν όλα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τους Περόνε, Ρομάνο: «Η ποιότητα του Ρομάνο είναι μεγάλη. Τον Περόνε τον περιμένουμε να μπει και να γίνει αυτός που πραγματικά είναι».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος όπως δείχνει θα στηρίξει την ομάδα. Περιμένει πολλά από εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε πίσω όλη τη βοήθεια και την αγάπη του».

Last modified onΠέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep