Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Και η... κουτσή Μαρία»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στους τραυματισμούς των Μπαρτολίνι, Καλφούτζου.

Στο σκληρό παιχνίδι του Πιερικού αναφέρθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος και τόνισε μετά το τέλος του φιλικού:

«Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ο Περόνε δεν έχει πρόβλημα, απλά του έχουμε δώσει ένα πρόγραμμα το οποίο πρέπει να κάνει. Ο Μπάμπα όντως έχει πρόβλημα και εύχομαι να το ξεπεράσει γιατί τον έχουμε ανάγκη. Τώρα για τα δύο παιδιά που χτύπησαν σήμερα, εύχομαι ο Θεός να τα βοηθήσει και να μην έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Δυστυχώς έγινε αυτό, αλλά εγώ θέλω να πω και κάτι που το έχω ξαναπεί. Ότι και η…κουτσή Μαρία θέλει να μας κερδίσει και αυτό πρέπει να το σκεφτούν οι παίκτες μου. Και με αυτό που λέω δεν θέλω να αφήσω αιχμές για τον Πιερικό, αλλά είναι γεγονός ότι κάποιοι παίκτες του, έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο σε ορισμένες φάσεις και ειδικά σ’ αυτή του μικρού (σ.σ. Καλφούτζου), τον οποίο έπρεπε να τον προστατέψει ο διαιτητής, κάτι που δεν έκανε” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και σχετικά με την εικόνα του αγώνα πρόσθεσε: “Ήταν ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα, αλλά είχαμε πολλές λάθος πάσες στον άξονα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βγει στην κόντρα μετά από δικά μας λάθη και να μας απειλήσει.

Θέλουμε βελτίωση σε αρκετά πράγματα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Σιγά – σιγά αρχίζουμε και βρισκόμαστε περισσότερο. Επίσης έδωσα περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες και ήθελα επίσης να δώσω σε κάποιους άλλους, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν τα κατάφερα. Επαναλαμβάνω όμως ότι σύντομα θα είμαστε έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι ο για ένα ακόμη φιλικό ο Ηρακλής έμεινε χωρίς γκολ είπε:

«Όλα μας προβληματίζουν και όλα τα βλέπουμε. Νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι, στην εκτέλεση δηλαδή, είχαμε και κάποιες φάσεις σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας πλέον, αλλά έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας για να λύσουμε το όποιο θέμα μας απασχολεί».

Για την ματαίωση του φιλικού με τον Εθνικό Γαζώρο:

«Θα επικοινωνήσω με τον προπονητή του Εθνικού και θα του ζητήσω συγγνώμη, αλλά πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να δουλέψουμε σκληρά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα άσχημα. Πέρα από τους δύο τραυματισμούς, βλέπω πολλά θετικά που θα τα βγάλουμε και στα επίσημα παιχνίδια».

Για την ώρα διεξαγωγής (17:00) του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία:

«Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν να βάλουν παιχνίδι στις 17.00 καλοκαίρι, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν είναι και ότι καλύτερο, ούτε η ημέρα, αλλά ούτε και η ώρα. Και δεν είναι για τους παίκτες και των δύο ομάδων. Θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε αυτό. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΠέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 02:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep