Τα είπαν με δικηγόρους

Συζητήσεις με τους δικηγόρους είχαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Ηρακλή. Συζητήσεις με τους δικηγόρους είχαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Ηρακλή.

Πεντάωρη σύσκεψη της διοίκησης του Ηρακλή με ομάδα δικηγόρων που τους ενημέρωσε για τις άμεσες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Αρκετές ώρες τα είπαν οι άνθρωποι του Ηρακλή με τους δικηγόρους που έχουν επιστρατευθεί για να λύσουν το θέμα της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ, ώστε να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League την ερχόμενη σεζόν. Αυτό που τονίστηκε από όλες τις πλευρές είναι η πίεση του χρόνου ώστε να προλάβουν όλες τις προθεσμίες και να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που μπορεί να φέρει η γραφειοκρατία στις διάφορες υπηρεσίες.

Ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι αφορά τα ακριβή στοιχεία για τις οφειλές και φυσικά όλα όσα μπορούν να προκύψουν μέσα από αυτή τη διαδικασία για όλες τις πλευρές. Άλλωστε είναι φανερό πως θα υπάρξουν αρκετοί που θα διεκδικήσουν τα χρήματα τους από την παλιά ΠΑΕ, αφού ήδη έχουν φτάσει προσφυγές στην ΕΠΟ για την εποχή του Σπύρου Παπαθανασάκη και οι πρώτες αποφάσεις είναι κομβικές για τη συνέχεια.

[googlead][/googlead] 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep