Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Συνεργασία για την Ερασιτεχνική ΑΕΛ»

Το μέλλον της ομάδας της ΑΕΛ θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Το μέλλον της ομάδας της ΑΕΛ θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Την επόμενη ημέρα σκέφτονται πλέον στην Λάρισα και ήδη έγινε η πρώτη σύσκεψη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ώστε να υπάρξει η «Συνεργασία για την Ερασιτεχνική ΑΕΛ».

Να προλάβουν τα ενδεχόμενα και τις ημερομηνίες θέλησαν στην Λάρισα και έκαναν την πρώτη συγκέντρωση ώστε να συζητηθούν τα ενδεχόμενα για την επόμενη ημέρα της ΑΕΛ και φυσικά τους ανθρώπους που θα έχουν τον έλεγχο του Ερασιτεχνικού σωματείου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι βέβαια το ενδεχόμενο της συμμετοχής της ομάδας στην Γ’ Εθνική και η σχέση που θα έχει πλέον με τους ανθρώπους της διοίκησης του Κώστα Πηλαδάκη.

Οι προθεσμίες για την υποβολή συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής άλλωστε είναι μέχρι την 1η Αυγούστου και αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα δεδομένα, αφού υπάρχει Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής την ίδια ημέρα και φυσικά κανείς δεν ξέρει πως θα κυλήσουν τα διαδικαστικά θέματα μέχρι τότε. Οι επόμενες ημέρες είναι αρκετά κρίσιμες για όλα τα ενδεχόμενα και τις επόμενες ημέρες της ΑΕΛ ώστε να διαπιστωθεί τελικά σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχει και αν υπάρχει ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο συγχώνευσης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep