Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν θέλουν… ΑΕΛ – Βέροια

Δεν θέλουν οι οπαδοί της ΑΕΛ την συνένωση με την Βέροια, ίσως ακόμη και τη χρησιμοποίηση του γηπέδου για τους αγώνες της στην Super League. Δεν θέλουν οι οπαδοί της ΑΕΛ την συνένωση με την Βέροια, ίσως ακόμη και τη χρησιμοποίηση του γηπέδου για τους αγώνες της στην Super League.

Το θολό τοπίο στην ομάδα της Λάρισας και τα νέα σενάρια για την χρησιμοποίηση του AEL Arena από την Βέροια έφεραν πάλι τα σύννεφα της συνένωσης των δύο ομάδων, κάτι στο οποίο είναι κατηγορηματικά αντίθετοι οι οπαδοί.

Η Βέροια δεν δείχνει να βρίσκει λύση για την χρησιμοποίηση του Δημοτικού σταδίου της πόλης και η ΑΕΛ από την άλλη πλευρά δεν γνωρίζει ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Τα οικονομικά προβλήματα και η αδυναμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League με αυτό το ΑΦΜ δημιουργεί αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα και φυσικά δεν μπορεί να κατατεθεί φάκελος για άδεια συμμετοχής στην ΕΕΑ με περισσότερα από επτά εκατομμύρια ευρώ χρέη. Οι οπαδοί της ομάδας κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα της συνένωσης με την Βέροια που θα έφερνε την ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά το 70% απαντά αρνητικά στο ερώτημα αυτό.

Σε δείγμα περισσότερων από 500 φίλων της ομάδας περισσότεροι από 350 δεν απαντούν θετικά στο ενδεχόμενο αυτό. Η ψηφοφορία γίνεται από το sportlarissa,gr και θα είναι ανοικτή μέχρι τις 30 Ιουλίου. Στην πρώτη ημέρα ψήφισαν περισσότεροι από πεντακόσιοι χρήστες και τα αποτελέσματα ήταν 366 κατά της συνένωσης και 147 υπέρ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep