Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

48 ώρες προθεσμία η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ δεν κατέθεσε φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη συμμετοχή της στην Football League. Η ΑΕΛ δεν κατέθεσε φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη συμμετοχή της στην Football League.

Η συμμετοχή στην Football League δυσκολεύει για την ομάδα της Λάρισας, αφού δεν έχουν συγκεντρωθεί τα έγγραφα για την κατάθεση φακέλου αδειοδότησης.

Τα χρέη των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, οι προσφυγές που υπάρχουν και οι ανοικτοί λογαριασμοί σε κάθε επίπεδο είναι τα στοιχεία που δυσκολεύουν την ΑΕΛ και την κατάθεση του φακέλου της για άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League. Τα δεδομένα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη 25 Ιουλίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά μοιάζει δύσκολο να υπάρξει ανατροπή, αφού η μη κατάθεση φακέλου φανερώνει τις προθέσεις της ΑΕΛ για την διάλυση της ΠΑΕ και φυσικά την εκκαθάριση της που έχει αρχίσει αρκετό διάστημα πριν με την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Οι μέρες πλέον πιέζουν, απομένουν 48 ώρες για να γίνουν οι ύστατες κινήσεις ώστε να φανεί αν τελικά η ομάδα επιστρέψει στον Ερασιτέχνη που θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα είναι ερασιτεχνικό από αυτή τη σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep