Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν γαντζώθηκα ποτέ στην ΑΕΛ»

Ο Μίμης Τσακμακίδης μίλησε για όλα όσα απασχολούν την ΑΕΛ τις τελευταίες εβδομάδες και τόνισε πως πρέπει για το καλό της ομάδας να προχωρήσουν σε εφικτές λύσεις. Ο Μίμης Τσακμακίδης μίλησε για όλα όσα απασχολούν την ΑΕΛ τις τελευταίες εβδομάδες και τόνισε πως πρέπει για το καλό της ομάδας να προχωρήσουν σε εφικτές λύσεις.

Ο Μίμης Τσακμακίδης με επιστολή του θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα αφορούν τον ίδιο και παράλληλα να δώσει την άποψή του για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην ΑΕΛ.

«Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω τη διαφορά με τη διαδικασία αλλαγής ΑΦΜ πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Η απόρριψη μιας λύσης, συνήθως, συνεπάγεται και την ύπαρξη ρεαλιστικής αντιπρότασης. Προς το παρόν, δεν έχουμε ακούσει καμία.

Η ΑΕΛ είναι πάνω από πρόσωπα ξεκαθαρίζει ο Μίμης Τσακμακίδης και η πρόθεση του ίδιου είναι να βοηθήσει την ομάδα σε αυτές τις στιγμές και όχι να γαντζωθεί πάνω της. Η επιστολή του Μίμη Τσακμακίδη αναφέρει:

«Με αφορμή τα γεγονότα και τις διεργασίες των τελευταίων ημερών κρίνω ότι θα ήταν χρήσιμο να τοποθετηθώ σε μια σειρά από ζητήματα, με σκοπό να αποσαφηνιστούν θέσεις, προθέσεις και διαθέσεις :

-Αντιλαμβάνομαι ότι σε μια ομάδα - και ειδικά στην ΑΕΛ, που έχει έναν σπάνιο όσο και ιδιαίτερο δεσμό με την πόλη της Λάρισας και τον κόσμο της - η επιθυμία των φιλάθλων είναι σημαντικό στοιχείο. Πλην, όμως, τις αποφάσεις τις λαμβάνει η εκάστοτε διοίκηση. Αυτός είναι ο ρόλος της, αυτή - άλλωστε - έχει και την ευθύνη.

Η θέση μου και η στάση μου δεν αλλάζουν - με ό,τι αυτό συνεπάγεται - διότι πιστεύω ότι η εξάλειψη του χρέους θα δώσει προοπτική και ώθηση στην ομάδα μας και διότι, επιπλέον, οι όποιες συζητήσεις έγιναν με την προϋπόθεση ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αλλοιωθούν τα ιστορικά χαρακτηριστικά της ΑΕΛ (όνομα-έμβλημα-χρώμα).

-Η θέση μου και η στάση μου δεν αλλάζουν - με ό,τι αυτό συνεπάγεται - διότι πιστεύω ότι η εξάλειψη του χρέους θα δώσει προοπτική και ώθηση στην ομάδα μας και διότι, επιπλέον, οι όποιες συζητήσεις έγιναν με την προϋπόθεση ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αλλοιωθούν τα ιστορικά χαρακτηριστικά της ΑΕΛ (όνομα-έμβλημα-χρώμα).

-Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω τη διαφορά με τη διαδικασία αλλαγής ΑΦΜ πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Η απόρριψη μιας λύσης, συνήθως, συνεπάγεται και την ύπαρξη ρεαλιστικής αντιπρότασης. Προς το παρόν, δεν έχουμε ακούσει καμία.

-Με τον ΣΦ Monsters υπάρχει μια σημαντική διαφωνία, η οποία πιστεύω ότι είναι εντελώς «καθαρή», χωρίς σκοπιμότητες και κίνητρα εντυπωσιασμού.

-Ο κος Πηλαδάκης είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία της ομάδας μας. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα του και θα παραμείνω - με οποιοδήποτε κόστος - διότι η απόφασή μου αυτή είναι στάση ζωής.

Κλείνοντας, θα ήθελε να υπογραμμίσω ότι σε αυτή τη συγκυρία - που διακυβεύεται το σήμερα και το αύριο της ομάδας μας - η αναγωγή του προβλήματος της ΑΕΛ σε προσωπική αντιπαράθεση, προφανώς δεν δικαιώνει αυτό που υποτίθεται ότι έχουμε αποδεχτεί όλοι μας: Ότι η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα.

-Εάν, εξαιτίας όλων των παραπάνω, είμαι ανεπιθύμητος για την ομάδα, κανένα πρόβλημα. Η ΑΕΛ δεν αποτέλεσε για μένα σοβαρή πηγή εσόδων, ούτε εφαλτήριο αναγνωρισιμότητας. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να γαντζωθώ επάνω της και το μόνο που προσπάθησα - και συνεχίζω να κάνω - είναι να βοηθήσω όσο μπορώ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι σε αυτή τη συγκυρία - που διακυβεύεται το σήμερα και το αύριο της ομάδας μας - η αναγωγή του προβλήματος της ΑΕΛ σε προσωπική αντιπαράθεση, προφανώς δεν δικαιώνει αυτό που υποτίθεται ότι έχουμε αποδεχτεί όλοι μας: Ότι η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα.

Δ. Τσακμακίδης

Αρχηγός ποδ/κου τμήματος - Μέλος ΔΣ».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 23:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep