Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προσφυγή και ο Ραπτάκης

Ο Δημήτρης Ραπτάκης είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που κατέθεσε προσφυγή. Ο Δημήτρης Ραπτάκης είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που κατέθεσε προσφυγή.

Η ΑΕΛ μετά την διεκδίκηση των δεδουλευμένων του Παπαγεωργίου θα πρέπει να αντιμετωπίσει και αυτή του Δημήτρη Ραπτάκη. 

«Πήρα την απόφαση να κάνω προσφυγή για να εξασφαλίσω τα χρήματά μου. Δεν είχα άλλη επιλογή, καθώς δεν μπορούσα να κάνω υπομονή όπως έλεγαν σε όλους τα μέλη της ΠΑΕ. Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω κανένα θέμα με την ομάδα της ΑΕΛ και τον κόσμο της που τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση»

Η δεύτερη προσφυγή για την ομάδα της ΑΕΛ ήρθε από τον Δημήτρη Ραπτάκη, ο οποίος θέλησε να διασφαλίσει τα χρήματά του και, φυσικά, να κοιτάξει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο 25χρονος αμυντικός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο rockngoal.gr ότι προχώρησε σε προσφυγή και μίλησε για τις προτάσεις που έχει.

«Πήρα την απόφαση να κάνω προσφυγή για να εξασφαλίσω τα χρήματα μου. Δεν είχα άλλη επιλογή, καθώς δεν μπορούσα να κάνω υπομονή όπως έλεγαν σε όλους τα μέλη της ΠΑΕ. Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω κανένα θέμα με την ομάδα της ΑΕΛ και τον κόσμο της που τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep