Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα κλιμακωθούν οι αντιδράσεις»

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ, Monsters, εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνάντηση με τον γενικό αρχηγό, Μίμη Τσακμακίδη.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν πριν από το φιλικό της ΑΕΛ με τον Μαχητή Τερψιθέας, με τον σύνδεσμο να εναντιώνεται στις προθέσεις για εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Επειδή δε δημοσιοποιήθηκε όπως έπρεπε και υποβαθμίστηκε η κίνηση του Συνδέσμου πριν το φιλικό αγώνα με το Μαχητή Τερψιθέας στο «ΑΛΚΑΖΑΡ», αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της Λάρισας για την πρωτοβουλία που πήραμε. Κάποια λεπτά πριν την έναρξη του φιλικού πολυμελής ομάδα συνδεσμιτών συναντήθηκε στο «ΑΛΚΑΖΑΡ» με το γενικό αρχηγό της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 Μίμη Τσακμακίδη.

Αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί με κανέναν τρόπο αγορά ξένου ΑΦΜ όπως διαγράφονταν ξεκάθαρα στις προτάσεις της ΠΑΕ. Επίσης, ενημέρωσε τον γενικό αρχηγό πως θεωρείται ανεπιθύμητος από τη στιγμή που υπηρετεί και στηρίζει τα συμφέροντα του Πηλαδάκη και πως οι αντιδράσεις θα κλιμακωθούν απέναντι και στον ίδιο. Η απάντηση που δόθηκε είναι πως «τώρα ναι, είναι πια ξεκάθαρο γι’αυτούς πως ο κόσμος είναι αντίθετος σ’αυτό το σχέδιο.

Επειδή οι μέρες αυτές είναι δύσκολες και οι εξελίξεις σημαντικές περιμένουμε σε ανάλογες πρωτοβουλίες άμεση προβολή και ενημέρωση από αυτούς που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep