«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο γκολκίπερ του Φωκικού, Θανάσης Γεωργίου χαρακτήρισε τους συμπαίκτες του παληκάρια…

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Εργοτέλη ο Γεωργίου ανέφερε: «Σήμερα αποδείξαμε ότι κοιτάμε όλες τις ομάδες στα μάτια. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα δικό μου λάθος, μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια, μιλήσαμε με τον προπονητή μας και μας είπε ότι μπορούμε να το πάρουμε.

Θεωρώ ότι σήμερα ο Φωκικός από το πρώτο λεπτό μέχρι και το ενεννηκοστό, υπήρχε μόνος του στο γήπεδο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί απέδειξαν σήμερα ότι είναι πραγματικά παληκάρια. Απο κει και πέρα,θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή μου, που με στήριξε για το λάθος μου και μου είπε: «μπες μέσα και δείξε πραγματικά ποιος είσαι».

Εύχομαι καλή πορεία στον Εργοτέλη και να υλοποιήσει τους στόχους της η ομάδα. Σήμερα δείξαμε ακόμη και εκτός γηπέδου ποιος είναι ο Φωκικός. Αν και πήγαμε στο Ηράκλειο και στο τέλος του παιχνιδιού δεχτήκαμε μπουνιές και ξύλο, εμείς φιλοξενήσαμε την ομάδα άψογα και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση για όλο αυτό».

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 19:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep