«Γι' αυτό πήγα στα αποδυτήρια»

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου εξήγησε γιατί μπήκε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα.

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Εργοτέλη ο Παπαδημητρίου ανέφερε: «Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από τη Νίκη Βόλου. Επέλεξα να ρίξω τους τόνους. Μίλησα με τους ποδοσφαιριστές. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα και συνεχίσαμε με χαμηλούς τόνους για να φτάσουμε στο σημερινό παιχνίδι. Ειπώθηκαν πάρα πολλά πράγματα, τα οποία είναι αναληθή. Κάθε ομάδα μπορεί να κάνει μία ήττα και να βρεθεί σε μία κακή μέρα ή σε μία καλή, όπως βρέθηκε σήμερα. Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν.

Μιλήσαμε μαζί τους και όλοι μαζί επιλέξαμε χαμηλούς τόνους και με αγάπη να τελειώσουμε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Πριν τον αγώνα μπήκα στα αποδυτήρια, για πρώτη φορά φέτος, πέντε λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας και τους ζήτησα τη σημερινή εμφάνιση και νίκη. Είχα ένα λόγο προσωπικό. Όταν στον πρώτο γύρο πήγαμε στο Ηράκλειο, βρέθηκα με τον κ. Κανελλόπουλο στην εξέδρα και είχαμε μία πολύ κακή φιλοξενία. Και ξέρετε όλοι τι ακολούθησε. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για αυτό το παιχνίδι. Ήθέλα να αποδείξω σήμερα ότι η φιλοξενία στην Άμφισσα είναι άριστη.

Όλους τους φιλάθλους και τους παράγοντες του Εργοτέλη, τους υποδέχτηκα με καλοσύνη και αγάπη, όπως και όλος ο κόσμος. Στο αγωνιστικό μέρος, νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα αποφασιστικό παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Κάναμε την καλύτερη φετινή εμφάνιση. Ήταν άδικο το 0-1 για όσο χρόνο διατηρούνταν και από εδώ και πέρα η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Ο Φωκικός έχει μεγάλες δυνατότητες και θα το αποδείξει και στη συνέχεια. Θέλω να πω στους φιλάθλους του Φωκικού, πάντα να είναι κοντά στη διοίκηση και σε αυτά τα παιδιά, γιατί το αξίζουμε όλοι μας σε αυτή τη τεράστια προσπάθεια που κάνουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην βοηθάμε την ομάδα με κάθε τρόπο. Όλοι κοντά σε αυτή την ομάδα γιατί το αξίζει.

Πρόεδρε, εδώ και 7-8 μήνες αιωρείται στην ατμόσφαιρα ένα θέμα, θα σωθεί τελικά η ομάδα; Σώθηκε; Τι θα γίνει;

«Κοιτάξτε μαθηματικά εάν δεν σωθεί η ομάδα δεν μπορούμε να πουμε σωθήκαμε. Είναι ακόμα 11 παιχνίδια και μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί. Εγώ ξέρω μέσα μου αν έχουμε σωθεί ή όχι αλλά αυτό θα το πω στο τέλος της σεζόν. Θέλω να πώ ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, συναρπαστικό και το καλύτερο πρωτάθλημα που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ομαδάρες με παικταράδες και με διοικήσεις άψογες και με οργάνωση».

Σε αυτό το πρωτάθλημα που μετέχει ο Φωκικός με τις ιστορικές και μεγάλες ομάδες, παίρνει αξία η σημερινή νίκη;

«Και μόνο η συμμετοχή νομίζω είναι τεράστια. Άσχετα από τα αποτελέσματα που θα φέρει η κάθε ομάδα, όταν θα τα θυμόμαστε αυτά στο μέλλόν, οι αναμνήσεις αυτές θα είναι οι ωραιότερες της ζωής μας. Νομίζω ότι, ο Φωκικός αξίζει να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει μία τεράστια προσπάθεια και έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Όταν κερδίζεις τον Εργοτέλη που είναι πρωτοπόρος και μάλιστα με ανατροπή δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία;

«Δεν σημαίνει το ότι κερδίζεις τον Εργοτέλη,ότι από ένα παιχνίδι, θα κριθεί μία ομάδα. Μία ομάδα κρίνεται σε όλο το πρωτάθλημα και ο Φωκικός έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε όλα τα παιχνίδια πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι ένα μόνο παιχνίδι μπορεί να δείξει κάτι».

Αποκτά βάρος η φανέλα του Φωκικού με αυτά τα αποτελέσματα, με τις μεγάλες ομάδες φέτος;

«Νομίζω ότι για το σημερινό αποτέλεσμα, θα μιλάει όλη Ελλάδα αύριο, γιατί οι μεγάλες ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία θα ξέρουν πόσο δύσκολο θα είναι να περάσουν από την Άμφισσα».

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep