«Δώσαμε απαντήσεις»

Ο Πέτρος Δημητρίου σημείωσε ότι ο Φωκικός είναι ομάδα… μεγάλων προδιαγραφών.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας μίλησε για αποδείξεις και απαντήσεις και θυμήθηκε το ματς του πρώτου γύρου μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Εργοτέλη. Χαρακτηριστικά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ο Φωκικός απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα. Στο σημερινό παιχνίδι, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, μία ομάδα ήταν στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Φωκικός. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ από δικό μας λάθος. Η ομάδα έχει δείξει μία ποιότητα. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε και παιδιά τα οποία έλειπαν. 

Κοιτάξαμε να παίξουμε και ποδόσφαιρο προδιαγραφών, χωρίς να σηκώνουμε την μπάλα από το έδαφος, να έχουμε κίνηση, να έχουμε καλή κυκλοφορία και να βγαίνουμε όσο μπορούμε πιο πολύ επιθετικά. Το επιδιώξαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν μας ήρθε το γκολ. Έγινε αυτή φάση, η οποία δόξα τω Θεώ έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκα στο ημίχρονο μέσα και αφού έδωσα στα παιδιά να καταλάβουν ότι ο Θεός ήθελε να χάνουμε, γιατί ήθελα να αποδείξω πόσο μεγάλη αξία έχουν και δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Τους είπα «θα το γυρίσουμε το παιχνίδι». Μιλήσαμε με τον καθένα ξεχωριστά και όντως έγινε αυτό. Και αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι όταν ο Φωκικός έχει όλα τα παιδιά στην ομάδα, δεν έχει πρόβλημα. Είμαστε εδώ και ένα μήνα-ενάμησι, χωρίς τον Θέο, χωρίς τον Ευσταθίου, ο Καραπέτσας ήρθε τον Δεκέμβρη χωρίς να χει αγωνιστική παρουσία. Όλα αυτά τα παιδιά αρχίζουν και μπαίνουν και πατάνε και έτσι η ομάδα γίνεται πιο επιθετική. 

Είχα πει κάτι: «Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο όταν υπάρχουν επιθετικοί ποδοσφαιριστές». Την περασμένη εβδομάδα ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά αυτό που είχα πεί ήταν ότι πρέπει να παίζουμε για τη φανέλα, το σήμα, τον κόσμο. Τα παιδιά το κατάλαβαν. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο, στη διοίκηση και σε όλους αυτούς που μοχθούν όλα αυτά τα χρόνια για τον Φωκικό. 

Θέλω να δώσω και μία απάντηση προσωπική, χωρίς να θέλω να εκθέσω ούτε τον κ. Γκόγκιτς ούτε τον Εργοτέλη. Ο Φωκικός δεν είναι η ομάδα που πέφτει κάτω. Αυτή η λέξη που ειπώθηκε στον πρώτο γύρο,που πήραμε την ισοπαλία, μας ακολουθούσε για πολλές αγωνιστικές. Ο Φωκικός είναι μία ομάδα που κοιτάει όλες τις ομάδες στα μάτια. Και τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και τον Βόλο δύο φορές και τον Εργοτέλη σήμερα. Αυτό ήθελα να αποδείξω. Δεν είμαστε η ομάδα που πέφτει κάτω.

Είμαστε η ομάδα που δουλεύει όλη την εβδομάδα πάρα πολύ σκληρά να δείξει ποδόσφαιρο. Σήμερα πιστεύω ότι δώσαμε την απάντηση. Η απάντηση που δώσαμε σήμερα οι παίκτες και εγώ είναι αυτή, ότι δεν είμαστε η ομάδα που πέφτει κάτω, είμαστε η ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο μεγάλων προδιαγραφών και κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια. Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας και να ευχηθώ στον κ. Γκόγκιτς και στον Εργοτέλη να εκπληρώσουν το στόχο τους».

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep