Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρατηρήσεις και... Βύζας

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, επισήμανε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στο ματς με την Καβάλα (2-2).

Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» αναγκάζει τους ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου να ικανοποιηθούν με τον πόντο που εξασφάλισε η ομάδα. Οι Σερραίοι γύρισαν το ματς από 2-0 σε 2-2 και ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε στους παίκτες του την Τρίτη (26/2), μία μέρα μετά το ματς δηλαδή. «Συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα που δείξατε. Στα πρώτα λεπτά, και πάλι, δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Αυτό πρέπει να αλλάξει» τους είπε μεταξύ άλλων και τους εξήγησε ότι πρέπει τώρα να σκεφτούν το «πάρα πολύ σημαντικό» ματς με τον Βύζαντα.
Στον Γάζωρο εκτιμούν ότι οι Μεγαρείς είναι ομάδα σκληροτράχηλη που δύσκολα πέφτει αμαχητί. «Θέλει σεβασμό και αυτοσυγκέντρωση» όπως εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του ο Διλμπέρης, ο οποίος περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη (πρόβλημα στον έσω πλάγιο) και τον Βασίλη Κωνσταντινίδη (πρόβλημα στον δικέφαλο). Κατά τα άλλα τραυματίες παραμένουν οι Σάκης Γκόγκας, Φελίπε Ντε Πάουλα και Στέφανος Καπίας.

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep