Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφές στον Γάζωρο

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής με τον Βύζαντα τους Σαββίδη και Ναλμπάντη στη μεσαία γραμμή. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής με τον Βύζαντα τους Σαββίδη και Ναλμπάντη στη μεσαία γραμμή.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει πλέον περισσότερες λύσεις στη μεσαία γραμμή μετά την επιστροφή των Ναλμπάντη και Σαββίδη.

Δύο ακόμη λύσεις έχει στα χέρια του ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Βύζαντα Μεγάρων στις Σέρρες. Η επιστροφή των Ναλμπάντη και Σαββίδη που εξέτισαν την τιμωρία τους θα δώσει πιο ξεκούραστες λύσεις μετά το «σκληρό» παιχνίδι με την Καβάλα.

Από αυτή την αναμέτρηση ο Εθνικός Γαζώρου γύρισε με αρκετά προβλήματα, με αποτέλεσμα στην λίστα με τους τραυματίες να βρίσκονται οι Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης και ο Στέφανος Καπίας.

Ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα και προς το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το αν θα είναι στην αποστολή. Στις σίγουρες απουσίες, πάντως, είναι τα ονόματα των Γκόγκα και Ντε Πάουλα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep