Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Κακή νοοτροπία»

Στο κακό ξεκίνημα του Εθνικού Γαζώρου στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το 2-2 με την Καβάλα.

Ο προπονητής της ομάδας των Σερρών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι του οποίου η διακύμανση του σκόρ θα άρεσε στο ποδοσφαιρικό κοινό. Εμείς είναι γεγονός πως εκτός από το δύσκολο πρόγραμμα έχουμε και προβλήματα. Έτσι παίξαμε με μια συγκεκριμένη στρατηγική για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Δε νομίζω ότι ήταν λάθος, απλά έχουμε μια κακή νοοτροπία όσον αφορά το πώς μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι. Δεχθήκαμε δύο «κρύα» γκολ και χωρίς λόγο. Από εκεί και πέρα κάναμε αρκετά πράγματα για να γίνουμε πιο επιθετικοί.

Είναι καταλυτική η κάρτα του Ντουτσαρίδη, γιατί η ανάπτυξη έγινε πιο δύσκολη για εμάς. Χωρίς ευκαιρίες, με αρκετά περάσματα, όμως και μόνο προϋποθέσεις. Ήρθαν δύο γκολ από αναμπουμπούλες. Δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια να εφαρμόσουν πράγματα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Θα πρέπει να μιλήσω για τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη που έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο και έπαιξε, με την παρουσία του να είναι καταλυτική. Είναι ενας παίκτης που κοσμεί τα γήπεδα. Συγχαρητήρια και στην Καβάλα και στο Νίκο Παπαδόπουλο που είναι καθοριστική η συμβολή του στην αλλαγή του προφίλ της ομάδας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν δημιουργεί ευκαιρίες:

«Μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν δημιουργούμε ευκαιρίες. Είμαστε όμως αναγκσσμένοι να μας λείπει το 80% των γκολ της ομάδας μας. Μας λείπει το εύκολο γκολ. Κάνουμε μια προσπάθεια να βγάλουμε φάσεις από αυτοματισμούς, ωστόσο η ανετοιμότητα και ότι κάποια παιδιά ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους παίζουν το ρόλο τους. Είμαι αισιόδοξος ότι θα επανλέθουμε στις εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών».

Για τη σύρραξη:

«Δεν ήμουν μπροστά στο ό,τι έγινε. Αν προκάλεσαν τους παίκτες της Καβάλας δεν το θεωρώ σωστό, δεν είναι ανάλογο του ήθους. Αν έρθω και σας βρίσω πρέπει να μου κατεβάσετε τα μούτρα. Από αυτά που συλλέγω τιμωρήθηκε και λάθος παίκτης. Ποδόσφαιρο είναι, νεύρα έχω. Μπορεί ο Νίκος να είναι ο καλύτερός μου φίλος και μπορεί να του μιλήσω άσχημα».

Ο Κώστας Μερεσιώτης είπε: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Χωρίς να δεχθούμε πίεση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έπειτα έπαιξε καταλυτικό ρόλο η αποβολή του Ντουτσαρίδη, πιέσαμε, το κυνηγήσαμε, ήταν και η τύχη μαζί μας και ισοφαρίσαμε. Θέλουμε η ομάδα να επανέλθει σε καλύτερες βαθμολογικές θέσεις».

Πηγή: www.serressport.gr

Last modified onΔευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2013 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep