Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν πέφτει ο Ζεκίνια

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Ζοσέ Ζεκίνια δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του και πλέον αφού η προθεσμία των μεταγραφών τελείωσε θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2013 που τελειώνει το συμβόλαιο του. Ο Ζοσέ Ζεκίνια δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του και πλέον αφού η προθεσμία των μεταγραφών τελείωσε θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2013 που τελειώνει το συμβόλαιο του.

Η ΑΕΛ δεν έπεισε τον 26χρονο επιθετικό να μειώσει τις αποδοχές του. Παράλληλα χάνει και τον Δημήτρη Ραπτάκη που ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο.

Στο κενό έμειναν οι συζητήσεις με τον Ζεκίνια, ο οποίος δεν δέχθηκε να μειώσει τις αποδοχές του και πλέον οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Το συμβόλαιο του τελειώνει τον Ιούνιο του 2013 και αναμένεται να μεγαλώσει η πίεση προς την πλευρά του, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και να «γλιτώσει» την ΑΕΛ από ένα βαρύ συμβόλαιο.

Ενοχλήσεις ένιωσε ο Δημήτρης Ραπτάκης στην προπόνηση της ΑΕΛ και το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και πόσο διάστημα θα μείνει εκτός. Ο Λιονέλ Πόνσε για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός θα είναι και οι Πότσι, Φρανκού που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Ο προπονητής της ομάδας, Τίμος Καβακάς, δεν υπολογίζει και τον τιμωρημένο Αντώνη Τσιάρα.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep