Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποθέωση για την ΑΕΛ (photos)

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Οι Λιονέλ Πότσι, Εμάνουελ Φρανκού έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από μαθητές.

Οι δύο Αργεντινοί της ΑΕΛ επισκέφτηκαν τους μαθητές του 6ου και 29ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς φίλους των «βυσσινί». Η ΠΑΕ ανέφερε:

Με το αγαπημένο σύνθημα της βυσσινί εξέδρας «μου ‘βαλες φωτιά» υποδέχτηκαν οι μικροί μαθητές του 6ου και 29ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ που πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή την καθιερωμένη επίσκεψη πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα.

ael2

Οι δύο Αργεντινοί άσοι της ομάδας μας, Λιονέλ Πότσι και Εμάνουελ Φρανκού, κατέφθασαν με το λεωφορείο της ομάδας (συνοδεία του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, κου Λουκά Σάββα) και όπως ήταν φυσικό η άφιξή τους προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους λιλιπούτειους φίλους της ΑΕΛ.

ael3

Συνθήματα στα χείλη και στο χαρτί – όπως το “Larissa City σε όλον τον πλανήτη» - χαμόγελα και πολύ θετική ενέργεια συνέθεσαν το σκηνικό της σημερινής μίνι ΑΕΛικής γιορτής.

ael4

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη θερμή υποδοχή και το όμορφο κλίμα που συνάντησαν, μοίρασαν αυτόγραφα και προσκλήσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή στο AEL FC ARENA για τον αγώνα με τον Φωκικό.

ael5

Λιονέλ Πότσι και Εμάνουελ Φρανκού θα επισκεφτούν την Κυριακή (13:30 έως 14:30) το νέο χώρο που δημιούργησε η ΑΕΛ, το “Pre-Game & Ticket House” ακριβώς δίπλα στο “Vissini Store” και θα βρίσκονται στη διάθεση των μικρών και μεγάλων φίλων της ομάδας μας για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep