Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι χωρίς Φρανκού η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο 27χρονος επιθετικός μέσος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν θα είναι στη διάθεση του Τίμου Καβακά για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Φωκικό.

Ο Εμανουέλ Φρακού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση που έχει στον τετρακέφαλο και δεν θα είναι στην αποστολή της ΑΕΛ για το ματς της Κυριακής με τον Φωκικό. Ο Αργεντίνος είχε τραυματιστεί στην πρώτη προπόνηση της σεζόν για την ομάδα της Λάρισας και ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις έδειχναν μικρότερο πρόβλημα, τελικά αποδείχθηκε πιο σημαντικό στην μαγνητική που έκανε ο Φρανκού και ο χρόνος της αποθεραπείας του είχε υπολογιστεί στις τρεις εβαδομάδες.

Τελικά δεν έχει ακόμη καταφέρει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και θα χρειαστεί ακόμη μερικές ημέρες για να αισθανθεί καλύτερα και να μην διακινδυνεύσουν και το ενδεχόμενο της υποτροπής.

Ο Εμάνουελ Φρανκού δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα της ΑΕΛ, αλλά την Παρασκευή το πρωί θα είναι μαζί με τον Λιονέλ Πότσι οι ποδοσφαιριστές που θα επισκεφθούν τα σχολεία της πόλης για να μιλήσουν με τους μαθητές, να τους υπογράψουν αυτόγραφα και να τους δώσουν προσκλήσεις.

Παράλληλα οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Φωικό στο Pregame & Ticket House που βρίσκεται δίπλα στο Vissini Store για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μιλήσουν με τους οπαδούς της ομάδας.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep