Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θλάση ο Ναστόσκι

Νοκ άουτ για το ματς της Αναγέννησης Επανομής με την Καλλιθέα ο μέσος, Κλίμεντ Ναστόσκι.

Άτυχος στάθηκε στην προπόνηση της Αναγέννησης Επανομής ο Κλίμεντ Ναστόσκι. Ο 25χρονος Σκοπιανός μέσος, που ήταν βασικός τις δυο πρώτες αγωνιστικές, υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις θα λείψει από τις υποχρεώσεις των πράσινων περίπου 20 με 30 μέρες. Έτσι, μοιραία ο Ναστόσκι γίνεται το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (07/10) με την Καλλιθέα.

Η Αναγέννηση καλείται να κάνει έμπρακτα μια νέα αρχή, μετά τις διαδοχικές ήττες από Φωκικό και ΑΕΛ, στο ντεμπούτο του Σπύρου Μπαξεβάνου στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος έφερε άνεμο αλλαγής και αισιοδοξίας. Ο τεχνικός της Επανομής δεν υπολογίζει ακόμα στον ανέτοιμο Σάββα Ταταρίδη και στον τραυματία Γρηγόρη Κυζιρίδη, ενώ «έκοψε» από την 20άδα και τον Αργεντινό, Ιβάν Μοράν.

Νέο πρόσωπο θα είναι ο έμπειρος μέσος, Τάσος Κουκουλέκης, που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών. Στην αποστολή μετέχουν οι Τοπαλίδης, Μαλαμής, Τσερκέζος, Λαμπερνάκης, Νταντάμης, Τέλλος, Παπατζίκος, Φωτιάς, Καραντασιάδης, Τζανδάρης, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Κουκουλέκης, Δραγανίδης, Κουλίδης, Ταχμαζίδης, Μπαλασάς, Ογκουνσότο, Αναστασίου, Σικαλόπουλος (θα «κοπούν» δυο πριν τη σέντρα).

«Προέχουν τα έργα και όχι τα λόγια. Θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη για την αλλαγή ψυχολογίας» ήταν το σχόλιο του Μπαξεβάνου για την πρεμιέρα με την Καλλιθέα.

Last modified onΣάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep