Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαξεβάνος: «Έχετε ποιότητα»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος άρχισε τις ψυχολγικές «ντόπες» στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το βάρος στην αλλαγή ψυχολογίας και κλίματος ρίχνει ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Σπύρος Μπαξεβάνος, που στοχεύει στην επανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης των παικτών, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα. Ο προπονητής των «πράσινων» φιλοδοξεί να αρχίσει νικηφόρα τη θητεία του στην ομάδα και ήδη δουλεύει σε θέματα τακτικής, αναλύοντας τον αντίπαλο.

Σε μια από τις πρώτες ομιλίες εμψύχωσης, ο Μπαξεβάνος τόνισε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες του: «Δεν γίνατε ξαφνικά η χειρότερη ομάδα του κόσμου ή της κατηγορίας. Χρειάζεται πειθαρχία και να μην κοιτάζουμε μακριά, προέχει το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Θα δουλέψουμε σκληρά και όλα θα μπουν σε μια σειρά. Στην Αναγέννηση υπάρχει ποιότητα, σας έχω δει σε παιχνίδια και το ξέρω».

Στα αγωνιστικά, εξέτισε την ποινή του ο Τάσος Κουκουλέκης και διεκδικεί θέση για πρώτη φορά, αμφίβολος είναι ο Σάββας Ταταρίδης, που λόγω αμυγδαλίτιδας και πυρετού έχει χάσει προπονήσεις, ενώ θα λείψει ο ανέτοιμος Γρηγόρης Κυζιρίδης.
Στην Επανομή στηρίζουν πολλά για ακόμα μια φορά στον φορμαρισμένο Πάτρικ Ογκουνσότο, που σκόραρε από μια φορά στα δυο παιχνίδια με Φωκικό και Λάρισα, με την ελπίδα αυτή τη φορά να βρει δίχτυα και να έρθει και η νίκη, όπως στο φιλικό του καλοκαιριού με την Καλλιθέα (1-0 στη Νάουσα, με γκολ του Νιγηριανού).

Last modified onΠαρασκευή, 05 Οκτώβριος 2012 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep