Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η νίκη ανήκει στον Γαλτσίδη»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος τόνισε πως η νίκη κόντρα στην Καλλιθέα ανήκει στον Κώστα Γαλτσίδη. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος τόνισε πως η νίκη κόντρα στην Καλλιθέα ανήκει στον Κώστα Γαλτσίδη.

Ο Σπύρος Μπαξαβάνος τόνισε πως δεν μπορεί κάποιος προπονητής να αλλάξει πολλά σε τρεις μέρες δουλειά και έτσι η νίκη ανήκει στον προηγούμενο προπονητή της ομάδας.

Για το θετικό ξεκίνημα, το οποίο δεν μπορεί να είναι δική του «δουλειά» μίλησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος και τόνισε πως είναι πολύ απαιτητικό πάλι το πρωτάθλημα με όλες αυτές τις εμβόλιμες αγωνιστικές.

«Ξέραμε από την αρχή πως είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια κλασική ομάδα Β’ Εθνικής, η οποία έπαιξε σφικτά αμυντικά και δύσκολα δέχεται γκολ. Εμείς ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Μας βοήθησε η αποβολή και το πέναλτι που ήταν νωρίς, όμως και ως τότε ήμασταν οι κυρίαρχοι. Μας έπιασε πανικός στις στημένες φάσεις που μας απείλησε η Καλλιθέα και μας ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, πέραν του γκολ».

Για το νικηφόρο ντεμπούτο του, στον πάγκο, τόνισε: «Είχα άγχος πως θα συμπλήρωναν οι παίκτες στο μυαλό τους κάποια πράγματα μέσα σε τρεις μέρες δουλειά. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για τη νίκη. Επίσης θέλω να επισημάνω πως η νίκη αυτή δεν ανήκει μόνο στον τωρινό προπονητή, αλλά και στον προηγούμενο. Δεν μπορεί να μεταμορφωθεί η ομάδα με το μαγικό ραβδάκι από τη μια στιγμή στην άλλη».

Τέλος αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό επισήμανε: «Είναι κουραστικό για τους παίκτες οι συνεχεία αγώνες Τετάρτη-Κυριακή, γιατί δεν ξεκουράζονται όπως πρέπει. Είναι δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανσερραϊκός θα διεκδικήσει φέτος αυτό που έχασε πέρσι. Εμείς θα έχουμε απώλειες, από τραυματισμούς, όπως του Μπαλασά και του Παπατζίκου. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που ακόμα μαθαίνω και μπορεί να αδίκησα κάποιους, όμως τους εμπιστεύομαι όλους».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep