«Χρόνια πολλά, κόουτς»

Κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση της Τετάρτης (8/11) στην Δόξα Δράμας ο εορτάζων, Άγγελος Διγκόζης- Έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Γουνδουλάκης. 

[googlead][/googlead]

Με τον εορτάζοντα, Άγγελο Διγκόζη να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο, συνεχίστηκε με μια απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (8/11) η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα (11/11, 15:00, ΕΡΤ-3). Ο τεχνικός των «Μαυραετών» εμφανίστηκε στο γήπεδο με γλυκά και φρούτα για… κέρασμα, αλλά δεν χαρίστηκε στους παίκτες κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Από το μέτωπο του «λαβωμένου» Φανούρη Γουνδουλάκη τα μηνύματα είναι αισιόδοξα μιας και κατάφερε να βγάλει ένα μέρος του προγράμματος. Έτσι πλέον οι πιθανότητες είναι υπέρ του 34χρονου μέσου ώστε να είναι διαθέσιμος κόντρα στον ΑΟΤ. Καλύτερα είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος, για τον οποίο φυσικά δεν υπήρξε ποτέ θέμα απουσίας του. 

Όσον αφορά την κινητοποίηση για το σημαντικότερο ίσως παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στην Football League, οι οπαδοί της Δόξας ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» και σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένονται περίπου 5.000 να βρεθούν το μεσημέρι του Σαββάτου (11/11) στο γήπεδο της Δράμας. Μάλιστα για τον λόγο αυτό η τοπική ΕΠΣ αναμένεται να αναβάλει όλα τα παιχνίδια των τοπικών κατηγοριών εκείνη την ημέρα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep