"Φουριόζος" ο Μπαϊκαρά

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά (δεξιά σε μονομαχία με τον Βοσκόπουλο του Πανσερραϊκού) Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά (δεξιά σε μονομαχία με τον Βοσκόπουλο του Πανσερραϊκού)

Εξαιρετικό ξεκίνημα από τον Τούρκο, Ντενίζ Μπαϊκαρά με την φανέλα της Δόξας Δράμας. 

[googlead][/googlead]

Μετράει κέρδη από το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» ξεκίνησαν με «δύο στα δύο», βγάζουν πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει. Μεταξύ αυτών και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο Τούρκος μέσος στα δύο πρώτα παιχνίδια, έχει αγωνιστεί σε διαφορετικούς ρόλους (κόντρα στην Καρδίτσα έπαιξε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ στο Αιγίνιο ως εσωτερικός μέσος στο πλευρό του Κάσες), ωστόσο κατάφερε να ανταποκριθεί απόλυτα σε αυτά που ζητούσε ο Άγγελος Διγκόζης. Γενικότερα ο Μπαϊκαρά είναι από τους παίκτες που έχουν «κολλήσει» από το ξεκίνημα στην ομάδα και κάνει «απόσβεση» των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Φανούρης Γουνδουλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Τρίτης (7/11) και η συμμετοχή του κόντρα στα Τρίκαλα (11/11, 15:00) θα κριθεί τις επόμενες μέρες. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Δραμινούς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep