"Δεν λείπει τίποτα από τη Δόξα"

Τι δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος για τη Δόξα Δράμας, τον παθιασμένο Άγγελο Διγκόζη και τον κόσμο.

[googlead][/googlead]

Τις βάσεις για την άνοδο "χτίζει" η Δόξα Δράμας και "δεν της λείπει τίποτα" όπως επισήμανε ο Αντώνης Πετρόπουλος σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό Μετρόπολις 95,5".

Ο έμπειρος σέντερ φορ μίλησε ακόμη για τον παθιασμένο κόουτς Άγγελο Διγκόζη και έκανε έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο της Δράμας στο σαββατιάτικο (11/11) παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για την επιλογή του να πάει στη Δόξα Δράμας:
«Ηταν μια επιλογή στο τέλος των μεταγραφών, μια επιλογή να έρθω σε μια ομάδα και σε μια πόλη που διψάει για το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ βασικό αυτό. Yπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει στην Α' Εθνική. Ο πρόεδρος έχει όραμα και η Δόξα είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει τη φετινή χρονιά».

-Για τις συνθήκες που συνάντησε στη Δόξα:
«Όταν μίλησα με τους ανθρώπους της Δόξας μου ανέλυσαν το πλάνο. Δεν λείπει τίποτα από την ομάδα, έχει πλάνο, έχει φιλόδοξο προπονητή ο οποίος παθιάζεται. Είμαστε όλοι ένα και δεν της λείπει τίποτα, ούτως ώστε τα επόμενα χρόνια να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Φέτος θα μπουν οι βάσεις για να πρωταγωνιστήσει η Δόξα».

-Για το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής:
«Φέτος και πάλι ξεκινούν ως φαβορί ο Αρης και ο ΟΦΗ. Από τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο δεν μπορείς σε αυτό το πρωτάθλημα να βγάλεις πρωταθλητή. Υπάρχουν ομάδες όπως η Παναχαϊκή που βελτιώνεται κάθε μέρα και εμείς δείχνουμε πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής».

-Για τους οπαδούς της Δόξας:
«Είναι πολύ σημαντικό να μας βοηθούν, μας δίνουν ώθηση. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που είχαμε 500 άτομα στην έδρα του Αιγινιακού. Kάνω έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο το Σάββατο στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

-Για το πότε θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τους διεκδικητές της ανόδου:
«Πέρυσι από τον Φεβρουάριο και μετά βγάλαμε συμπεράσματα, ειδικά όταν ο Αρης έμεινε 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Φέτος υπάρχουν καλύτερες ομάδες, όπως ο Απόλλων Πόντου και πιστεύω ότι θα δούμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep