«Τους χαρίσαμε την πρόκριση»

O Δημήτρης Σπανός μίλησε για τα λάθη του Απόλλωνα στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. O Δημήτρης Σπανός μίλησε για τα λάθη του Απόλλωνα στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τα λάθη του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο και τα οποία μετέτρεψαν το 2-0 σε 4-3 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στα λάθη των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Σπανός. Οι δηλώσεις του αναλυτικά μετά την ήττα (4-3) από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο:

«Έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι να αιφνιδιάσουμε τον Παναθηναϊκό και το κάναμε. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο, να κλέψουμε μπάλες και μας βγήκε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση του παιχνιδιού δεν διαφοροποιήθηκε. Αυτό που άλλαξε ήταν τα προσωπικά λάθη που κάναμε στο παιχνίδι και από εκεί ξεκινούν τα γκολ.

Δεν γίνεται όταν είσαι μπροστά στο σκορ με 2-0 να δίνεις τέσσερις αντεπιθέσεις στον αντίπαλο. Θεωρώ πως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για πάνω από 15-20 λεπτά, επειδή ίσως είχαμε θεωρήσει πως πήραμε την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει πώς να σε τιμωρήσει. Το ζήσαμε αυτό σήμερα με τον πιο σκληρό τρόπο».

Οι αλλαγές του Παναθηναϊκού δεν σας έκαναν να κάνετε πιο αμυντική την ομάδα;

«Όταν έχεις την μπάλα στα πόδια σου και δίνεις στον αντίπαλο τρεις, τέσσερις αντεπιθέσεις νομίζω πως εσύ δίνεις την πρόκριση στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλό μας, ούτε την αξία των Μπεργκ και Λουντ που μπήκαν στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο».

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep