Αυτοκτονία... Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο του Παναθηναϊκού. Ο Απόλλων Σμύρνης έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο του Παναθηναϊκού.

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε του Παναθηναϊκού 2-0 στο ημίχρονο, αλλά ηττήθηκε 4-3 και αποκλείστηκε!

Για ένα ημίχρονο μόνο κράτησε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ο Απόλλων Σμύρνης, αφού δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα των δύο γκολ που είχε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ο Σιατραβάνης είχε βρει δύο φορές δίχτυα με ισάριθμα σουτ στο 11' και το 43'.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, όπως είπε και ο προπονητής τους, Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος της αναμέτρησης, θεώρησαν πως θα ήταν εύκολο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά μέσα σε διάστημα 11 λεπτών εξανεμίστηκε το προβάδισμά τους. Οι Μπεργκ (54'), Εμποκού (61') και Λέτο (65') έκαναν το 3-2 για τους Πράσινους. Το σκορ έφτασε από το 2-0 στο 2-4 με το λάθος του Ντάσιου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 74ο λεπτό.

Οι αλλαγές του Μαρίνου Ουζουνίδη - που πέρασε τους Μπεργκ, Λουντ στο δεύτερο ημίχρονο - ήταν καταλυτικές για να αλλάξει ο ρυθμός και η ψυχολογία των δύο αντιπάλων και ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με 4-3 και πήρε την πρόκριση μαζί με τον ΟΦΗ στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Απόλλων μείωσε σε 4-3 με εκτέλεση πέναλτι του Σιατραβάνη στο 76ο λεπτό που κέρδισε ο Αλμπάνης από τον Ρέις και κόστισε την αποβολή του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ                Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-4

ΣΚΟΡΕΡ: 11', 43' 76' πεν. Σιατραβάνης - 54' Μπεργκ, 61' Εμποκού, 65' Λέτο, 74' αυτ. Ντάσιος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 75' Ρέις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Ντάσιος (85' Ρομάνο), Δεληζήσης, Κονέ, Κάσσος (85' Διαμαντόπουλος), Τζάνης (69' Τσιάρας), Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Πετρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Mέστο, Xουχούμης, Τελάντερ, Iβάνοφ, Λεντέσμα (46' Μπεργκ), Pέις, Εμπουκού, Mπουμάλ (75' Βλαχοδήμος), Bιγιαφάνιες (46' Λουντ), Λετο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής), Νατσιούλας (Λάρισας)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 01:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep