«Κρατάμε την προσπάθεια»

Ο Μπάμπης Τεννές σημείωσε ότι ο αγωνιστικός χώρος βοήθησε τον Απόλλωνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα (2-1) του Απόλλωνα από τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Μπάμπης Τεννές δήλωσε: «Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Γνωρίζαμε ότι είχαμε λίγες πιθανότητες. Κρατάμε την προσπάθεια και στρέφουμε το βλέμμα στο πρωτάθλημα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθάει, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό βοήθησε εμάς».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαμε μιλήσει με τα παιδιά και είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια για να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αυτή η προσπάθεια έγινε. Το Κύπελλο σίγουρα δεν ήταν στους στόχους μας. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και πως θα καταφέρουμε να τον πετύχουμε.

Νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, παρότι το γήπεδο δεν βοήθησε τις δύο ομάδες και περισσότερο τον Ολυμπιακό. Όπως εμάς δεν μας βοηθάει με παιχνίδια της κατηγορίας μας. Ο Ολυμπιακός δίκαια μας κέρδισε. Εμείς θα επαναλάβω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών φανήκαμε άκρως ανταγωνιστικοί και τώρα κοιτάμε την επόμενη ημέρα που είναι το παιχνίδι της Δευτέρας με την Παναχαϊκή».

Για το αν θεωρεί ότι βάσει απόδοσης υπάρχει η αίσθηση ότι ο Απόλλων νίκησε, είπε:

«Ναι. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό και είσαι ανταγωνιστικός έχεις καλύτερη ψυχολογία μετά και μεγαλύτερο “πιστεύω”. Τα παιδιά το κατάλαβαν και νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου καλύτερη. Ψυχολογικά μας βοηθάει πάρα πολύ. Αν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό μπορούμε να το κάνουμε και με ομάδες της κατηγορίας μας. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι και δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες που έκανε σε άλλα παιχνίδια. Όλα τα παιδιά ήθελαν να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι. Και από μόνα τους τα παιδιά ήταν έτοιμα να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι».

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep