Οφσάιντ... από το Κύπελλο

Ο Απόλλων ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό και τέθηκε εκτός συνέχειας Κυπέλλου Ελλάδος σε ένα ματς που είχε πολλά λάθη από τον διαιτητή Παππά.

Ο Απόλλων προσπάθησε να διεκδικήσει όσες πιθανότητες πρόκρισης είχε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ο Φουστέρ είχε άλλη άποψη και τελικά οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από την Ριζούπολη με τη νίκη (2-1) και πέρασαν ως πρώτοι στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Ριζούπολη ο Απόλλων δεν είχε ούτε μια τελική προσπάθεια και το παιχνίδι κύλησε σε χαμηλό ρυθμό. Μόνες αξιόλογες στιγμές τα μακρινά σουτ του Δημήτρη Κολοβού αρκετά μέτρα εκτός περιοχής. Τελικά, όμως, στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα, ο Τσιμίκας έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Φουστέρ με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την φάση που ο Μποτία φάνηκε να χρησιμοποιεί και το χέρι του για να κάνει κοντρόλ στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού στο 39ο λεπτό και ενώ είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα. Ακόμη υπήρξαν κάποιες λάθος υποδείξεις του βοηθού Γεωργαράκου σε προσπάθειες επίθεσης του Απόλλωνα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο ίδιος βοηθός δεν είδε πως ο Φουστέρ στην φάση του 2-1 για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε πιο μπροστά από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Πάντως, ο Απόλλων που δεν διεκδίκησε ιδιαίτερα πράγματα στην αναμέτρηση, μπορεί να κρατήσει το εκπληκτικό γκολ του Βαλεριάνου με σουτ από 30 μέτρα που πήγε στην κάτω αριστερή γωνία του Καπίνο για την προσωρινή ισοφάριση της «Ελαφράς ταξιαρχίας».

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

ΓΚΟΛ: 53' Βαλεριάνος – 45', 85' Φουστέρ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Βαλεριάνος (79' Αρναούτογλου), Γκότοβος, Δεληζήσης Φατιόν (50' Παρπέξ), Ψιάνος, Κονέ, Βάντερσον, Φαρινόλα (68' Λαγός), Τζιώρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ (86' Φορτούνης), Πάρντο (68' Ντουρμάζ), Κολοβός, Φινμπόγκασον (79' Ιντέγιε).

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Γεωργαράκος, Τσολάκης (Αθηνών)  

Media

Last modified onΤρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 03:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep